Черно море победи Левски с 4:2 във втория мач от полуфиналната серия в Национална лига футзал. С това двата тима имат вече по една победа и спорът кой ще е финалистът ще се реши в неделя в 13 часа в зала "Владислав" в комплекс Черно море, когато е третият мач.

Варненци вкараха гол още в началните секунди на срещата чрез Дима Жилчук. Димитър Петев удвои, на след автогол на Жилчук и красиво попадение на Милош Миланов Левски изравни резултата. Автогол на Дани Несторов в началото на втората част отново даде аванс на домакините. Крайното 4:2 оформи Веселин Геренски. "Сините" заиграха с 5-и полеви играч, но така и не стигнаха до нов гол във вратата на много сигурния в този мач страж на домакините Максим Хрипонов. Две минути преди края на срещата червен картон получи Данило Васов от гостите.


Домакините бяха организирали томбола, в която можеше да участва всеки, който се е включил с дарение за операция на тазобедрените стави на малката Софи.
Похвален е жестът на двамата съдии Калоян Кирилов и Траян Енчев, които се отказаха от хонорарите си за двете срещи и ги дариха за Софи.