Тази година, от 8 до 12 юни, ще се проведе най-голямото лайфстайл събитие на лятото, 23 години “Модна фиеста Албена”, в комплекс Албена. Цецо Елвиса се завръща на фиестата след 13 годишно отсъствие. Преди това той се изявяваше основно по Северното черноморие, но по-късно го замени с изяви в чужбина и Южното черноморие. Сега идва с нова песен „Най-сладките неща“, песен за чистата младежка любов, за безвремието и романичните неща в живота. Автор на музиката е Ангел Дюлгеров, който работи с Любо Киров, Михаела Маринова, Лили Иванова и други наши музикални звезди. В песента се чува и гласът на Амалия, изпяла женските вокали на „Мой свят“ на Сленг. „Главен герой“ в клипа е ретрокадилакът на Цецо, модел от 1963 година, с който той гостува и на модната фиеста в Албена през 2009 година.

Цветелин Атанасов или Цецо Елвиса е един от най-добрите двойници в света на Елвис. Роден е на 18 август 1971 година във Велико Търново. Бил е на 8 години, когато родителите му донасят от Англия двоен албум с хитове на Елвис Пресли, който се оказва съдбоносен за живота и кариерата му. Още от ученик той започва да се прави на Краля на рока - Елвис и да пее неговите песни. Печели няколко конкурса за млади таланти, но големият му успех идва на международния конкурс за двойници на Пресли през 1993 г., когато измежду 200 участници го обявяват за най-добър млад двойник на великия изпълнител, а лично кметът на родния град на Елвис го удостоява със званието "Почетен гражданин на Топилоу, Мисисипи". През 1994 г. Атанасов остава в Америка и в продължение на шест години изнася там много концерти. Включен е в енциклопедията "Кой кой е в музиката" в частта за популярна музика, редом с Майкъл Джексън, Мадона, Шер и други световни звезди. Член е на американската музикална академия "Грами". 

Тази година на фиестата ще участва и дъщерята на Крум Савов, който няма нужда от представяне. Един от най-известните спортни журналисти в България, а защо не и най-добрия, идва за пореден път на фистата, отново, след 20 години, но този път заедно с дъщеря си Катрин и красивата си съпруга Мая Савова. Крум ще бъде коментатор на състезанието на групата на художниците срещу сборен отбор на останалата част от фиестата по плажен волейбол. Кой ще бъде победител, ще разкаже след фиестата Крум в неговото тв предаване. Дъщерята Катрин, която пее и танцува много добре, ще танцува народни танци и ще дефилира на фиестата. Катрин съжалява, че нейният брат близнак, Крум Савов младши, не може да присъства, но той е шампион по тенис и точно тогава са годишните му състезания.

Дъщерята на Цецо Елвиса, която пее заедно с известния си баща, ще изпее любимата си песен на сцената на Модна фиеста Албена.

Модната фиеста стана запазена марка на Албена и превърна комплекса в лятна столица на модата, изкуствата и красотата. До сега гости на фиестата са били два пъти губернаторът на щата Невада Боб Милър, откривателят на Шарън Стоун – Жан Люк Брюнел, известният италиански дизайнер Салваторе Куаколо, собственикът на модна къща „Хадаса” Денис Смирнов, криейтив студиото на световноизвестния дизайнер Жан Люк Амслер и др.

Вечерта ще закрие топ моделката Стели Димитрова, която е печелила не веднъж конкурсите за красота. Някои от тези, с които се гордее най-много са Мис топ лице на Варна, Мис Балчик и др.