Някои политически партии си правят тънки сметки за избори 2 в 1 през есента, за да овладеят местната власт. Това заяви в ефира на Дарик кандидатът за депутат от варненската листа на ГЕРБ-СДС Бранимир Георгиев.

Варна и държавата загубиха две години. Много проекти можеха да се реализират с парите, които бяха похарчени за избори. Строителството на АМ „Хемус” не се продължи заради заради реваншизъм и тънки сметки на нашите опоненти. Проектирането на АМ „Черно море” беше спряно. Нашите опоненти и дъвчат темата за втори мост над Варненското езеро, а за две години не са дали един лев за ремонта на Аспарухов мост”.

Георгиев добави, че с гласовете на депутати от „Продължаваме промяната” в 46-то НС е било спряно увеличение на парите за Варна с 220 млн. лева.

„Две години са загубени, няма нито едно привлечено евро, това е пропуснато време, което не се връща. Всички формации в следващия парламент трябва  да заложат на разум и отговорност. Две години аматьорщина са достатъчни”, каза още Бранимир Георгиев, който е зам.-кмет на район „Младост”. 

*Купуването и продаването на гласове е престъпление!