Борците от ПП и ДБ за опазване на зелените площи във Варна и лицемерно загрижени за Морската градина странно мълчат за незаконно превзетите над 2 дка ливади от „Хоризонт“, семейната кръчма на бившия областен управител от Промяната Благомир Коцев. Същият се точи сега за депутат, след като остави родния си град без част от бюджета му. Това заяви Бранимир Балачев, кандидат за депутат от листана на ГЕРБ/СДС Варна.

С решението на ВАдС беше отменено неговото незаконно действие. Коцев, който се обяви за „родолюбец“ , продължава с предизборни ПР-акции да „спасява“ зелените площи на Варна в името на обществения интерес. И дума не отваря как е превзел лятна градина за „Хоризонт“, докато съд и прокуратура проверяват законни ли са отворените барове, павилиони и паркинги в нея.

Водачът на варненската листа на Промяната Даниел Лорер обяви, че Морската градина била тяхна кауза. Сигурно за нея се ще борят така яростно по почина на Коцев, който на три инстанции брутално атакува заповедта за забрана на автомобили по алеите от години. Рамо до рамо с него стои кандидатката от ДБ Стела Николова, която направи политическата си кариера със снимки и видеа до всяка тревичка, дърво и камък в парка. Странна комбинация на заклета природозащитничка с човека, който иска колите на клиентите да стигат до вратата на кръчмата му в сърцето на Морската градина.

В листата на ПП /ДБ са наредени активистите Изабела Иванова и Антон Тончев, които удобно експлоатират парка за всяка политическа цел и кампания. Варненци няма как да забравят, че презастрояването на града и на Морската градина тръгна бурно във времето на Костов и неговия местен феодал Добрин Митев, забягнал позорно в Нова Зеландия от правосъдието у нас.

Бяха разпродадени за жълти стотинки най-апетитните места за сегашните палати на техни хора и заведения в парка, между които и „Хоризонт“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

*Платена Публикация