"Защо не ни показаха как се строи? Покажете ми за година и половина вашето! Нито един търг не е игран, нито една процедура. Гордостта им е, че са спрели „Хемус” и Велико Търново-Русе. Няма обход на Хасково и Пловдив. Заводите един по един спират".

Промяната уби България. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Димитровград.

Петков за газовата връзка: Да, сигурно някакви бордюри не са завършени, но тръбата е пълна с 40 бара

"Перфектната буря ще дойде догодина. Тя ще ни занули докрай. Това на изборите хората трябва да го знаят. Държавата има последни издихания, за да може нещо да се спре", каза Борисов.

"На тези са им важни посредниците. Нищо не е гарантирано, освен високите цени. Бодряшки обясняваха как ще е 4 пъти по-евтин газът, а то стана 10 пъти по-скъп", каза Борисов.

Демерджиев пред Дарик: Има съмнения, че дипломата на Гешев може да е издадена от некомпетентен орган

Изпълнителят не каза срок, вчера слушах внимателно, ако сме живи и здрави до края на месеца има 20 дена, коментира Борисов.

Когато се осъзнаете, ще е толкова късно, че няма поправяне, държавата няма да изчезне. Живели сме и без топла вода, сега дойдоха новите комунисти, посочи Борисов. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм