Свещеник е посетил сградата на БФС във вторник по обед, където е прочел молитва против уроки, научи dsport.

Всички служители на футболната централа е трябвало да присъстват, а свещеникът е поръсил присъстващите със здравец и светена вода.

В християнството под „уроки“ се разбира общо неразположение, причинено от външно въздействие на завистливи, злостни и злонамерени хора.

Припомняме, че БФС поиска от УЕФА квалификационният мач България – Унгария за Европейското първенство на 16 ноември да се проведе в Пловдив, вместо в София, както беше първоначално обявено, поради риск за сигурността на българската федерация.

С оглед на извънредните обстоятелства УЕФА също прие организацията на мача при закрити врати, така че срещата ще се проведе без фенове.

Унгарската футболна федерация научи със съжаление за промяната, която значително засегна програмата на отбора и информира феновете, закупили билети за мача, че разбира се ще възстанови цената на билетите и въпреки че решението не е взето от унгарската асоциация, също така се извинява на унгарските фенове, които планират да пътуват до мача, за причиненото неудобство

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм