Фондация „Александър Русе“ изказва благодарност към организаторите на Международен Фестивал MASKA RIVER, RUSE за това, че решиха да подкрепят каузата в Русе да бъде изграден Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с физически и ментални затруднения.

По идея на майката на едно от децата на Фондацията – Светла, и на Надка Енева, по време на събитието беше организиран благотворителен базар. Красиви гипсови фигурки, оцветени от Кристиян, бяха сред любимите за най-малките посетители на Фестивала Маска.

В базара се включиха още „Fitnes Che Ruse” и сладкарница “Dolce Vita” – със сладки и солени изкушения, сапунени аранжировки от “Rumi’s handmade”, гравирани чаши от Надя Стоянова, майка на Преско, също дете на Фондацията, и ваучери за маникюр от GEL.IT.UP Nail school.

От Фондация „Александър Русев“ благодарят и на Кристина Борисова и нейната дъщеря Емма, които бяха лицето на Фондацията и представиха мечтата на Сашко – в Русе да отвори врати плувен комплекс, който ще бъде като втори дом за стотици деца и техните родители.

Всеки, който има желание, може да подкрепи Илиян Русев – Скури и Фондацията, учредена на името на неговия син Александър Русев, за да може ЗАЕДНО да подарим надежда.

Банкова сметка:

ТБ „Юробанк България“ АД

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG 06 BPBI 7921 1045 5933 01 – лева

IBAN: BG 85 BPBI 7921 1445 5933 01 – евро

Дарение чрез Paypal:

info@alexander-rusev.com