Благотворителен базар с подаръци за малки и големи организират в Сливен от  "Капачки За Бъдеще". Проявата е във връзка с един от най-светлите празници - Рождество Христово.

"Всички, които искат да изненадат близките си с оригинални тематични подаръци са добре дошли на  благотворителния базар на 10, 11 и 17 декември от 9- 13ч. до металното сърце за капачки в Сливен, кв. Младост, бул."С. Стамболов" 1,", съобщи общинският координатор на кампанията - Божидар Йорданов.

 „Нашето огромно желание е да си припомним основните цели на  "Капачки За Бъдеще", докато се забавляваме и играем с най- малките. Ще ви разкажем какъв път изминават най-често срещаните отпадъци като пластмасови капачки, шишета и алуминиеви кенчета, за да се превърнат в кувьози, Детски неонатални линейки и друг вид медицинско оборудване“ ,сподели още координаторът.

 „Искам да сравня кампанията на "Капачки За Бъдеще"  с едно от многото чудеса, които се случват по Коледа, ЧУДО родило се от общите усилия на огромен брой хора с големи сърца, които желаем да запазим природата чиста за бъдещите здрави и щастливи поколения!“, допълни Йорданов.