Онлайн хазартната сцена вече има нов играч. Това е букмейкърът Бетмаркет. Стартирал в средата на декември, в кулминацията на Световното първенство по футбол в Катар. Именно това се явява интересен парадокс за компанията. Тя дебютира в сектора със спортни залози, а пък в същото време „хвърля ръкавица“ към конкуренцията в хазартния бизнес със своята история. Годините в сферата несъмнено могат да бъдат летящ старт за бранда. Бранд, натрупал четвърт век опит в сферата, стигайки до днешната си форма като BetMarket Bingo and Slot , разпознаваем най-вече с бингото си и разчупените си предложения и разигравания. Няма как над 25 години работа в развиващ се пазар като българския, да не са атестат поне за качество и креативност. За толкова време доста неща са се променили и са придобили различен облик. Бет маркет обаче изначало тръгва на интернет сцената с амбицията да предложи разнообразие и нов почерк.

Казвайки, че компанията има опит, трябва да бъдем дори по-конкретни – този опит е вече над четвърт век. За 25-те си години на пазара от екипа със сигурност са видяли много и то във времена, в които една немалка част от конкуренцията не е издържала и е отишла в историята.

С течение на годините Бетмаркет винаги е успявал да се адаптира към моментната обстановка, да остане конкурентен на пазара и да поднася на клиентите си това, от което имат нужда. Вероятно има безброй ключови фактори да се стигне до положението, в което тази компания няма свои дългогодишни опоненти. Но за широката публика тези стъпки не са особено много на брой, повече за тях – в следващите редове.

През 1997-а година е създадена първата зала в София, наречена Бинго нова. През идните няколко години са създадени и други подобни зали в различни градове. Към момента, освен в столицата, игрални зали на марката има в Бургас, Велико Търново, Стара Загора и Добрич. С времето брандът е създал и развил, разбира се,


партньорска мрежа, като разполага и с бинго слот автомати в чужди зали в други три града – Пловдив, Варна и Плевен. Интересен феномен се долавя тук, тъй като очевидно Бет маркет, който и сега загатва потенциал да стане едно от най- популярните онлайн казина в страната , няма широка гама казина, дори напротив – обектите на компанията са разположени в едва пет града. Съдейки по иначе
отличното реноме, можем определено да заключим, че в този параграф важи в пълна степен максимата „Качество пред количество“.

Още по-интересно става, ако вникнем по-дълбоко в предложенията на различните обекти в градовете. Ясно е, че бингото е отличителната черта на марката. То е този щрих, който прави казината на betmarket разпознаваеми и ценени. И не само в края на миналия и началото на този век, когато бингото е в своя разцвет. И именно там от компанията наблягат сериозно над своите предложения.

В петте различни зали се откриват няколко по вид бинго бонус игри и/или разигравания. Почти няма едно с едно еднакво, което вероятно за мнозина не е особен сегмент от портфолиото предложения, но пък със сигурност е показател за едно – брандът е наясно с нуждите на потребителите. Точно в края на първото десетилетие от века идва чутовна стъпка в развитието на марката. През 2009-а година бетмаркет прави една сериозно реформа на българския пазар, превръщайки се в пионер. От компанията пускат на пазара първия автомат за електронно Бинго. Новото начинание веднага печели симпатии и до днес се смята за основополагаща точка за развитието на фирмата до ден днешен. Другата революционна форма, която успешно завършва букмейкъра е от сравнително скоро. През 2019-а година Бетмаркет се превръща в BetMarket Bingo and Slot. Идеята е за голямо ребрандиране, което да направи букмейкъра абсолютен лидер в бинго слот сектора в България. Така до днешни дни, когато от компанията идват с нови и различни амбиции на онлайн сцената. С откриването на своя сайт и мотото „Аз идвам. Аз съм различен. Аз съм Betmarket.”, от компанията дават заявка за нещо ново и атрактивно, но къде ще ги отведе опитът, предстои да разберем.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм