Безпътицата и безвремието, в които се намира България, трябва да бъдат прекратени, заяви председателят на партия НДСВ Станимир Илчев в Русе. “НДСВ се включва в изборите след дълго отсъствие от политическия живот на страната, защото е непоносимо да наблюдаваме фиаското на няколко правителства в основни направления на българския живот, сриване на големи национални цели и буксуването на държавата като икономика, финансова система и общество. НДСВ освен традиция е бъдеще”, посочи Илчев.

В Русе да подкрепят русенската листа с водач адвокат Илиян Илиев пристигна и проф. Огнян Герджиков. Той коментира наболели проблеми като качеството на законодателния орган, който по думите му в последните години “непрекъснато си пише слаби оценки”. Проф. Герджиков даде за пример Изборния кодекс, който за 8 години е променян 25 пъти. 137 пъти изменения в рамките на 22 години има и в Кодекса за социално осигуряване. “Това е абсолютно безхаберие, което ме вади от равновесие. В НДСВ има професионализъм. България има нужда от професионалисти, а не от аматьори”, коментира юристът.

Водачът на листата на НДСВ в Русе адвокат Илиян Илиев представи местните кандидат-депутати - професионалисти в различни сфери.  “Ние сме диалогични и можещи”, посочи той.
 
Днес в Русе се състоя освещаване на новия офис на НДСВ в града. Партийният клуб се намира на ул. “Борисова” 91, бл. “Дебелянов”, вх. В, партер.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление!