Автори
Дарик радио, архив

Ирина Русева

Аз съм Ирина и се гордея, че съм част от екипа на спортно шоу „Гонг” - това, което отразяваше за вас януарските събития в онази паметна за България 1997-а, трагедиите в Елхово и Бобов дол, терористичните атаки срещу САЩ през 2001-а. Това са само част от репортажите ни извън обичайната ни стратегия - всичко за футбола и спорта. Да, ние сме там, където са събитията и сме ви го доказвали вече второ десетилетие. 
Родена съм на 14 януари 1973 г. в София, на няколко крачки от „Дондуков”82. Дипломирах се като магистър по Журналистика и масова комуникация в Софийския университет. Ценя особено това, което ми даде като образование Първа Английска гимназия. 
Мразя завистта и злобата. Щастлива съм, че в спорта контактувам с успели, упорити, интелигентни и красиви хора, които смятам за достойните лица на България, за разлика от някои смешни политици. 
Прекрачих прага на Дарик през лятото на 1994 г. с мисълта за една служебна бележка, с която трябваше да удостоверя едномесечeн стаж като студент. Еуфорията от американското лято тогава и магията на спортно шоу „Гонг” ме задържаха вече 13-та година. Харесвам хората, с които работя и единството на нашия екип. 
Вярна съм на учителя ми в живота - Томислав - на него дължа амбицията и силния си характер. Животът е битка, но дори след загубата пътят продължава...

Още от автора

Виж още

Най-ново

Прокуратурата: Борисов лично е дал парите за къщата в Барселона

преди 7 мин

Вес. Александрова: Докато не бъде вписан апорта на варненските акции на Панаира, има надежда

преди 11 мин

Денков назначи още двама заместник-министри

преди 19 мин

Детски книги, „София прайд“ и стъклената клетка на Краси Георгиев тази неделя в „Посока култура“

преди 22 мин

Обявиха колко ще е основната месечна заплата на Румен Спецов

преди 40 мин

ВКС отново отмени 4-годишната присъда за изнудване на Марешки

преди 47 мин
Всички

От мрежата

Bet365