Автори
Дарик радио, архив

Ирина Русева

Аз съм Ирина и се гордея, че съм част от екипа на спортно шоу „Гонг” - това, което отразяваше за вас януарските събития в онази паметна за България 1997-а, трагедиите в Елхово и Бобов дол, терористичните атаки срещу САЩ през 2001-а. Това са само част от репортажите ни извън обичайната ни стратегия - всичко за футбола и спорта. Да, ние сме там, където са събитията и сме ви го доказвали вече второ десетилетие. 
Родена съм на 14 януари 1973 г. в София, на няколко крачки от „Дондуков”82. Дипломирах се като магистър по Журналистика и масова комуникация в Софийския университет. Ценя особено това, което ми даде като образование Първа Английска гимназия. 
Мразя завистта и злобата. Щастлива съм, че в спорта контактувам с успели, упорити, интелигентни и красиви хора, които смятам за достойните лица на България, за разлика от някои смешни политици. 
Прекрачих прага на Дарик през лятото на 1994 г. с мисълта за една служебна бележка, с която трябваше да удостоверя едномесечeн стаж като студент. Еуфорията от американското лято тогава и магията на спортно шоу „Гонг” ме задържаха вече 13-та година. Харесвам хората, с които работя и единството на нашия екип. 
Вярна съм на учителя ми в живота - Томислав - на него дължа амбицията и силния си характер. Животът е битка, но дори след загубата пътят продължава...

Още от автора

Виж още

Най-ново

Петима полицаи пребиха да смърт чернокож шофьор

преди 6 мин

“Сурва“ се завръща в Перник след тригодишно прекъсване

преди 25 мин

Министър Минеков с акт за кмета на Асеновград за разкопаването на Долнославската могила

преди 32 мин

Заради грипната епидемия намаляват автобусите в Пловдив

преди 32 мин

НС обсъжда промени в Кодекса на труда, касаещи минималната заплата

преди 33 мин

Изслушват Борисов, Гергов и кметовете на Пловдив и Варна за Панаира

преди 1 час
Всички

От мрежата