Автори

Ахмед Алиев

Роден съм на 3 декември през …, вече изглеждащата ужасно далечна 1976 г. Родното ми място е китното родопско градче Рудозем.

Средното си образование завърших в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, след което служих на Родината и година и половина търкалях назад-напред едно МТЛБ в родната казарма.

Три години преди настъпването на 21-ви век изкарах едногодишен курс по Английски език в Американския университет в Благоевград. Там се запознах с една фатално красива русенка, която учеше журналистика. Заради нея записах Българска филология и Право в Югозападния университет. Също така заради нея се преместих в Русе.
По едно интересно стечение на обстоятелствата тя се захвана със собствен бизнес, пък аз станах журналист. Разбира се, оженихме се и си имаме един прекрасен син.

От 2004 г. съм в Дарик. Чувствам се прекрасно, защото, и екипът в Русе е прекрасен, (аз и още пет дами :)), разбира се, и възможността всеки ден работата ти да те среща с различни и интересни хора, които да те обогатяват, както и възможността от време на време да свършиш нещо полезно за околните.

Обичам да дразня силните на деня, като често това носи неприятности не само на мен, а и на целия екип. Обичам спорта, но в последно време ми е останала възможността само да блъскам железата в залата на трикратния републикански шампион по културизъм Иван Тодоров.

Слушайте

Виж още

Най-ново

Запрянов заподозря опити за руска намеса в предстоящите избори

преди 16 мин

В „Нови хоризонти с Лили” гостуваха Андреана Манолова, Атина Стоянова и Лари Бийл

преди 33 мин

Изкуственият интелект дали е просто един все още неработещ добре софтуер?

преди 38 мин

Standard & Poor's: Ако има правителство след изборите, не се очаква забавяне за влизането на страната в еврозоната

преди 59 мин

„Гаранция за сигурност“: Министърът на отбраната на Босна и Херцеговина иска НАТО да създаде база в страната

преди 1 час

ВМРО – Русе организира протестно автомобилно шествие срещу цените на тока

преди 1 час
Всички

От мрежата