Парк хотел „Кюстендил“ бе домакин на представянето на второто издание на книгата на Теодора Стефанова „Осмото чувство, ключът към вселената“.Представянето мина при огромен интерес , препълнена зала и множество въпроси към авторката. С часове след това се виеха опашки  за автограф от гадателката на Берлускони.
Представянето на книгата направи лично самата Теодора Стефанова, а водещ на събитието бе известният журналист Ники Кънчев. 

Ясновидката Теодора Стефанова:До 5 години Кюстендил ще стане световна Спа дестинацияЯсновидката Теодора Стефанова:До 5 години Кюстендил ще стане световна Спа дестинация
Теодора е известна със своите способности да предвижда бъдещето, а нейните прогнози винаги привличат значително внимание. Книгата носи послание за отваряне на сърцата и изпълването им с безкрайна обич и доброта. Текстът разгръща светлина върху мисията на Теодора. Целта на тази книга е и да подготви хората за сблъсък с изкуствения интелект.

Ясновидката Теодора Стефанова:До 5 години Кюстендил ще стане световна Спа дестинация
В средата на 80-те години на миналия век катастрофа в„Албена” преобръща живота на Теодора Стефанова, наричана още ясновидката на Силвио Берлускони. След 18 дни в кома тя се връща към живота, но не сама. Един метален глас, който тя нарича "Унилсън от планетата Ванфим" е нещо, без което не може да живее вече 39 годинии което предсказва какво ще се случи.Чрез него Теодора започва да предвижда бъдещето и това я прави известна по цял свят. Със своите прогнози тя предизвиква огромен интерес и стига до различни телевизионни предавания в цяла Европа и Америка. Вече 26 години използва контакта си с Унилсън в своята работа като футболен анализатор и коментатор на мачове в Mediaset Premium и Telelombardia – телевизията на Берлускони в Милано.

Ясновидката Теодора Стефанова:До 5 години Кюстендил ще стане световна Спа дестинация
Славата на Теодора напълни и залата на парк хотел Кюстендил с нейни почитатели.
Един от първите въпроси към Теодора Стефановабе  кога Кюстендил ще стане световно известна Спа дестинация, на което тя отговори че ще е в близките 5 години.
В днешно време, в объркания свят, в който живеем, ни липсва да разговаряме, да се чуваме, да си казваме „обичам те“, „извинявай“, „прости ми“, „благодаря“, „съжалявам“..., това бяха едни от първите думи на Теодора пред публиката в Кюстендил.

Ясновидката Теодора Стефанова:До 5 години Кюстендил ще стане световна Спа дестинация
Гадателката на Берлускони предвижда, че в бъдеще изкуственият интелект ще има както отговорности, така и права.  Темата за войните в Израел и Украйна също беше засегната по време на дискусията. Теодора дава своята прогноза и за политическата ситуация в страната.