С нас идва редът, е посланието, с което ВМРО-БНД участва в местните избори на 27 октомври, заяви кандидатът за кмет на община Стара Загора и водач на листата за общински съветници от ВМРО Антон Андонов.

ВМРО винаги е присъствало в обществено-политическия живот на община Стара Загора и е било коректив на абсолютно всяка една власт.

„ВМРО направи протеста срещу ракетите СС 23 и тяхното унищожение на полигон „Змейово”, ВМРО инициира първия референдум за чист въздух, ВМРО създаде програмата „Ин витро”, благодарение, на която се родиха 300 старозагорчета, ВМРО беше в основата и основен двигател на преименуването на турско-арабските местности, ВМРО създаде решението на Общински съвет за обявяването на Стара Загора за град-  герой”, припомни Андонов.

Един от основните приоритети на ВМРО и в бъдещия Общински съвет, ще бъде Програмата за образованата раждаемост, категоричен е водачът на листата за местен парламент от ВМРО и кандидат за кмет на Стара Загора Антон Андонов. По думите му, „изборите са съревнование на идеи и колкото повече старозагорци припознаят идеите на ВМРО, това означава, че ние ще можем да изпълним това, за което ще влезем в новия Общински съвет. Ние, за разлика от други партии, никога не сме променяли вижданията си за развитието на града ни. Така че, колкото повече хора ни подкрепят, толкова по-добре би било за развитието на Стара Загора”.

Кои са останалите акценти от Предизборната програма на ВМРО чуйте в интервюто с Антон Андонов.