Бременна жителка на САЩ отлетя за Доминиканската република и неочаквано по време на полет роди син на височина от 10 000 метра, съобщи „Дели мейл”.

21-годишната Кендрия Роден била бременна в 32-та седмица и не очаквала бебето й да се роди скоро. Тя се отправила на пътешествие със семейството си и в самолета седнала до сестра си, 26-годишната Кендали. „Кендрия се въртеше ли въртеше през целия път и мълчеше дълго време, преди да признае, че нещо не е наред с нея“, каза Кедали.

Пътник изпрати голата си снимка на останалите пасажери в самолет (видео)

34 минути след началото на полета се оказало, че водите на Кендрия са изтекли и са започнали контракции. Сестра й веднага се обадила на екипажа, който започнал да търси пътници с медицинско образование или специални умения. В резултат на това на помощ на жената се притекли четирима души, готови да извършат раждане. Кендрия била отведена в задната част на самолета, където 20 минути по-късно родила сина си. Момчето било кръстено Скайлен.

Тя била поздравена от всички пътници и екипажа, а когато самолетът кацнал, служителите на летището я посрещнали и помогнаха за организирането на транспортирането до болницата.

Двама пилоти се сбиха по време на полет

Тъй като бебето е родено преждевременно, то било настанено четири дни в интензивното отделение. Майка му се притеснявала какво гражданство ще получи синът й, тъй като той не е роден в САЩ. От посолството на САЩ уточниха, че Скайлън ще има американско гражданство.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм