Амбър Хърд продължава да се опитва да докаже своята правота, след като загуби процеса от бившия съпруг Джони Деп: Журито призна актрисата за виновна в клевета на бившия си съпруг и я осъди да плати обезщетение в размер на $15 милиона долара. Хърд даде интервю за NBC, в което представи нови доказателства, че актьорът е упражнявал физическо насилие над нея.

В превюто видеото актрисата показа документи, които потвърждават думите й.

Амбър Хърд с първо интервю след загубата на делото

Имам цяла папка с документи от 2011 година. Направени са от моя терапевт, на когото докладвах за насилието”, каза Амбър и отбеляза, че нейният лекар си е водил бележки от няколко години.

И така, документите, показани във видеото, описват инцидент, възникнал през 2012 г.: Твърди се, че Деп я „ударил и я блъснал на пода“. Осем месеца след това той „разкъсва нощницата й и я хвърля на леглото“, а по-късно „я блъска към стената и я заплашва, че ще я убие“.

Джони Деп може да опрости на Амбър $8 млн. от обезщетението

Хърд отбеляза, че нейните адвокати не могли да използват тези документи в съда, тъй като съдията ги определил като „слухове“ и забранил на екипа на Амбър да ги предостави като доказателство.

Актрисата каза още, че не иска да отмъщава на Джони Деп и все още изпитва чувства към него. „Опитвах се да оправя напълно разрушената ни връзка, но не успях”, признава тя.

Известо е, че тя ще обжалва решението на съда, оправдаващо Джони Деп.

Ден преди това един от съдебните заседатели, които участваха в процеса, каза пред репортери, че много от колегите му не са вярвали на Хърд - емоциите на актрисата им изглеждали твърде престорени и има много несъответствия в нейната история, разкри DailyMail.

Джони Деп отново в съда, този път заради сбиване?

Докато Амбър Хърд се опитва да докаже своята правота, Джони Деп ще бъде изправен пред друг процес в близко бъдеще - той беше обвинен във физическо насилие от мениджъра Грег Брукс, който каза, че актьорът го е ударил няколко пъти на снимачната площадка. Процесът по това дело ще започне в края на юли, а Деп ще бъде защитаван от адвокат Камила Васкес, която му помогна да победи Амбър Хърд. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм