Още едно поколение от млади поп изпълнители на Студио „Зонели“ ще отлети към нови хоризонти в преследване на мечтите. Петимата абитуриенти Лилия Сураева, Тея Йорданова, Борислав Банков, Полина Семендяева и Йоана Желязкова ще отбележат този вълнуващ момент от своя живот с любими песни и на любимо място - сцената.

Те ви канят на своя самостоятелен концерт „Генерация Z“, който ще се състои на 30 април (вторник) от 19 ч. в залата на Младежки център - Добрич.

Възпитаниците на вокалния педагог Елена Карабельова са подготвили за своята публика много български и чужди хитове. Ще прозвучат и няколко дуетни изпълнения, както и изпълнения с акомпанимент на пиано. Лилия, Тея, Борислав, Полина и Йоана ще покажат за пръв път и своята авторска песен „Ново начало“.

В концерта ще видите още: момичетата от Клуб за k-pop танци “Illusion” при Младежки център - Добрич и Марио Николов от гр. Русе - участник в последния сезон на „Гласът на България“.

Цена на билета - 7 лв. Предварителна продажба - от утре (23 април) на касата на Органова зала (Концертна зала „Добрич“). Касата е с работно време 10 ч. - 17:30 ч. (без почивните дни). Един час преди началото на концерта билети ще се продават в Младежки център.