Благотворителността е начин да покажем любов и състрадателност към нуждаещите се хора, а сега конкретно и за да живее Пепа Стоянова. Тя е достоен български учител по информатика в природо-математическа гимназия Благоевград. Страда от Хордом - рядък костен рак на опашката.

Призив за помощ в студиото на Дарик радио отправят нейният съпруг Красимир Стоянов и синът й Юлиан,а популярният водещ Ники Кънчев и целият екип на радио Дарик застават зад тях и разгласяват каузата им.

В началото на годината Пепа усеща странна болка в опашната кост. Месеци по-късно след няколко ненужни лечения в България семейството успява да стигне до известен професор, когато Пепа бива диагностицирана с коварната болест.

Семейство Стоянови разказват, че единственият шанс за пълно възстановяване и живот на Пепи е операция в Турция. Необходими са 120 000€, а сумата е непосилна за семейството и близките и.

Юлиян организира благотворителна кампания в помощ на майка си и благодарение на нея половината сума вече е събрана. Въпреки това, всеки ден е важен. Колкото по-бързо се съберат средствата и се направи интервенцията, толкова по-голям е шансът на Пепи за живот.

Нека покажем, че заедно можем да помогнем! Дари живот на Пепи!

IBAN: BG45UBBS80021025247350

BIC CODE: UBBSBGSF

Титуляр на сметката: Pepa Doncheva Stoyanova

PayPal: pepita76@abv.bg

Revolut: @yuliomg