След прецизна оперативна работа червенобрежки полицаи са установили жената, спряла влака от Варна за София вчера рано сутринта за около половин час.

Около 4:00 часа в РУ Червен бряг е съобщено за жена, качила се на височина 8 метра на електрически стълб в близост до жп релсите. Началната паника е дошла от силните ѝ викове. 

Тя е показала тежки психически отклонения и е изложила живота си на явна опасност. Служители на БДЖ са спрели електрическото захранване, а пътници от влака са успели да я убедят да слезе по безопасен начин и тя си е тръгнала. Пристигналите на мястото на инцидента полицаи са установили свидетели и очевидци. Влаковата композиция е продължила движението си към столицата.

След прецизна оперативна работа през целия вчерашен ден полицаи от РУ Червен бряг са установила самоличността на жената – 32-годишна. В 23:00 часа жената е закарана и настанена от екип на ФСМП Червен бряг в психиатрична болница.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм