Спортната журналистика е изпълнена с адреналин през цялото време. Понякога тези емоции и ентусиазъм прерастват във физическа саморазправа. Визитата на българския футболен отбор "Левски" не мина без инциденти при посещението на клуба в Република Северна Македония.

Спортният журналист Радостин Любомиров отразяваше събитието още в ранните часове преди играчите да излязат на терена. За да бъде бъде верен на професията и на принципите си, той дори остава 24 часа след края на мача, за да отрази достоверно процесите около задържането на българските запалянковци.

Спортният журналист сподели от първи лице всички свои впечатления, както и нередностите по организацията на ескортиране на феновете, още от пристигането им на границата. Какви са били предпоставките за създаване на такава суматоха? Защо са били глобени и затворени толкова много хора, някои от които - пострадали физически? Отговорите - от Радостин Любомиров.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм