Финансовият министър и съпредседател на ПП-ДБ Асен Василев определи като жълти измислици имотната сага със сградата на ул. "Чаталджа" в София. "Атаките срещу мен не са спирали. Преди да излязат данните за изпълнението на бюджета за 2023 г. те бяха във връзка с това как държавата е фалирала, как сме щели да влезем в дългова спирала. Като вече нямат възможност да ни атакуват по професионална линия взеха да въртят някакви жълти измислици", заяви той пред журналисти.

"Категорично няма никакъв повод за помисли, че има каквато и да е било политическа облага, защото купувачът на къщата, видите ли, продавал винетки". Това пък коментира по случая депутатът от "Продължаваме промяната" Даниел Лорер. Той увери, че продажбата на двата имота на Станислава Арнаудова няма общо с бизнеса ѝ с винетките и поясни, че той не се занимава с темите за пътна инфраструктура. "Изборът на купувача беше от самия него. Той реши да закупи този имот и ние решихме да го продадем", заяви Даниел Лорер.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм