Вяра е организатор на благотворителната инициатива „Красавицата и Вяра“, която вече 4 години помага на абитуриенти в нужда - без родители, с увреждания, както и средностатистическите младежи от семейства, които не могат да си позволят тоалет, грим и прическа за бала.

Инициативата е партньор на президентската институция в бала за младежи в неравностойно положение „Подкрепи една мечта“. Организатирката - Вяра, всяка година се среща с над 100 младежа в нужда, вярвайки в потенциала им за развитие и вдъхвайки им надежда. Досега инициативата е помогнала на около 350 младежи от цяла България.

Петър Нефтелимов в „40 до 40“

Иноваторството в “добротворчеството”, както го нарича Вяра, се изразява в това да помага на толкова младежи без нито стотинка финансиране. Тя свързва дарители с нуждаещи се, организира доброволци гримьори, фризьори, фотографи и обединява талантите им за каузата.

Красимира Зайкова в „40 до 40“

Съдбата на младите хора в неравностойно положение не е никак лека, но с един малък жест на помощ, с един малък разговор за вярата, надеждата и смисъла в борбата на младежите в нужда на България, Вяра прави инициативата значима отвъд тоалетите и бала. Основните християнски ценности, които са в основата на инициативата “Красавицата и Вяра” - за помощ на онеправданите, “приятел в нужда” и зрънцето вяра, което премества, показват дълбоката същност и бъдеще на каузата.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм