Мъж от село Калипетрово нахлу в офиса на Енергото в Силистра, за да направи сандвичи за семейството си. Селото му е останало без електричество за повече от 24 часа и за да привлече вниманието на отговорните институции, мъжът носи в сградата, където се помещава електроразпределителното дружество хляб, дъска за рязане, нож, хранителни продукти и малка скара, съобщи Euronews Bulgaria.

Опитите на охраната да спре нестандартния протест на гражданина не се увенчават с успех, а той заявява, че няма да си тръгне, докато не приготви закуска за семейството си.

След спорове охранителите отказват да осигурят разклонител на недоволния мъж, а за да успее да включи скарата за сандвичи, той изключва машината за теглене на билети и успява да направи закуска за децата си.

Недоволния гражданин заяви, че кани всички, които нямат ток да се присъединят към него за закуска, начело с кмета на село Калипетрово.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм