Днес в парламента беше прието на първо четене завръщането на гласуването с хартиени бюлетини. Беше прието с гласовете на ГЕРБ, ДПС и БСП. Предполагам, че всичко ви е ясно. Написа лидерът на „Има такъв народ“ във Фейсбук профила си Слави Трифонов.

Петков за хартиената бюлетина: Задкулисието се опитва да се върне обратно на сцената

„Този хаос, лицемерие и унижение в парламента може да роди само нещо такова. За доказателство какви хора са в парламента на България, която е парламентарна република, ви пускам едно видео на Корнелия Нинова от 2020 година“, добавя той.

На първо четене: Депутатите одобриха връщането на хартиената бюлетина

„Видео, в което Корнелия Нинова, която днес гласува “за” връщането на хартиената бюлетина, през 2020 г. горестно и ревностно защитава машинния вот. Това е все едно през 2020 г. Корнелия Нинова да е хетеросексуална, а през 2022 г. ревностно да защитава хомосексуалната си природа. Всъщност, има такива хора, наричат се бисексуални. Значи, в българския парламент в момента има доста бисексуални политици“, написа още Слави Трифонов.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм