Социалната мрежа Телеграм пусна платен абонамент и обяви увеличение на броя на активните си потребители в света до 700 милиона.

В съобщение на социалната мрежа се казва, че абонаментът за Telegram Premium ще постави „началото на ера на надеждна монетизация“, включително разработването на нови функции и опции, като същевременно се запази безплатният достъп до приложението.

С 5300% е нараснало дигиталното бягство в Русия

Компанията обяви идеите си за платен абонамент в началото на юни 2022 г.

„Приносът на абонатите ще позволи на Telegram да продължи да се развива и подобрява, за да остане свободен, независим и ориентиран към потребителите“, се казва в изявление на екипа на мрежата.

Телеграм въвежда скоро платен абонамент

Платената функция ще предоставя на потребителите възможности за изтегляне на файлове до 4 GB; изтегляне на файлове без ограничения на скоростта; изпращане на уникални стикери и реакции; разпознаване на гласови съобщения; разширено описание в профила; скриване на рекламите в телеграм каналите; автоматично архивиране на нови чатове; видео аватар.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм