Аз нямам друг глас. Няма как да си сменя гласа, а текстовете така ги усещам. Още от едно време, когато някои пееха за небето и луната, на мен ми се пееше за по-вътрешни работи”. Това обясни вокалистът на група Остава Свилен Ноев в студиото на “Посока Култура”.

Понякога взимам тази позиция в текстовете си, в които главният герой се прави на малко глупав, за да фокусира малко внимание върху себе си”, обясни певецът за текста на новата песен на групата “Клише”. “Различни позиции заемам, когато пея за любовта”, допълни той.

Демерджиев: Част от производствата за корупция са за евросредства. Ще има изненада от имената

Артистът обясни, че не харесва клишето “музикант къща не храни”. Според него, който си търси начин, може да се справя. Той допълни, че това по-скоро е “лаф от соц-а”, когато не са допускали много хора да се занимават професионално с музика. Ако държиш на това, което правиш, започваш и да се храниш от него. “Хората се научиха, че музиката не е безплатна”, продължи той и обясни, че хората са се научили да си купуват билети предварително и да ходят на концерти и театри.

Диктаторът е по-силен от глада: Изправено ли е населението на Северна Корея пред гладна смърт?

“Винаги искаш следващото ти парче да е по-хубаво и по-хубаво от предишните. Това е голяма краста. Щастливи сме, че можем да си изкараме целия живот като музиканти. Истината е, че това е свързано с голямо бачкане и голямо мъкнене на техника постоянно, но удоволствието е огромно”, заяви уверено Ноев

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм