Модните тенденции в сладкарството включват голи торти - с повече пластове на показ и без излишния блясък на глазурата. Друга търсена услуга е поръчката на половин торта. Тази т.нар. „месечинка“ е предназначена за празници като отбелязване на 6 месец на бебе или връзка. 

Добре познатата, стара торта „Гараж“ продължава да е в класацията, наред с новите сочни, плодови, ефирни сладкиши с розов шоколад и сирене. Модата обаче не може да промени добрият вкус и творчество – това, което неизменно присъства в Сладкарски бутик „Креми“ в Бургас.

Качествен шоколад, пресни плодове, балансиран вкус и изящна декорация. Кратко описание на сладостите, които от години държат високо качество и редовни клиенти при Кремена Кеседжиян.

Според нея, приготвянето на сладкиши не е занаят, а изкуство и носи голяма емоция. Получавала е множество картички, писма и съобщения от свои клиенти, което по думите й е най-сериозния мотив да не се отказва, дори когато е много изморена. Налагало се е да работи върху интересни и сложни проекти дори денонощно, но резултатът е носел много радост.

„Имало е случаи, когато след като крайният продукт за сватба е готов, съм толкова развълнувана, че направо не ми се разделя с него“, разказва Кремена. Определя се като щастлив човек, защото работи това, което обича и най-вече за хубави поводи.

„За мен е важно, както изпълнението на всяка поръчка, така и предизвикателството при всяко ново начинание. За толкова време се стремим непрекъснато да включваме нещо ново, да се развиваме, надграждаме… Но компромис с качеството не съм и не бих направила“, споделя още Креми.

Вече сте опитвали нашите сладки изкушения, затова сега ви потапяме в процеса на приготвянето им. Благодарим на екипа на 33creativelab за атрактивното представяне на част от нашия процес.

Posted by Сладкарски бутик "Креми" on Sunday, 16 January 2022

В навечерието на 9-я рожден ден на любимия сладкарски бутик, главния автор сладкар на бутик „Креми“, Кремена Кеседжиян, споделя в ефира на Дарик за сладките предизвикателства, които превръщат хобито й в изкуство, на което тя и семейството й са посветили изцяло. 

Целият разговор с нея чуйте в звуковия файл: 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм