Овен

Имате много големи мечти за взаимоотношенията си, когато Луната във Водолей се противопоставя на Венера в Лъв във вторник. Важно е обаче да бъдете предпазливи оптимисти и да не оказвате прекалено голям натиск върху нещо ново. Раздухвайте пламъците, без да позволявате на огъня да прегори, Овни.

След месец на интензивност и горещина е време да намалите малко темпото по време на пълнолунието в Риби и зоната на подсъзнанието ви в сряда. Това е идеален период да останете насаме със себе си и да се свържете с него. Позволете си да се освободите от емоционалния багаж и да намерите нов път напред.

След тежко лято страстите ви най-накрая ще започнат да се движат с равномерно темпо, когато Венера се придвижи напред в зоната на удоволствията в неделя. Това е чудесно време да започнете творчески проекти, да си направите нова прическа и да си позволите да се отпуснете. Може дори да имате време за бърз романс.

Телец

Има голяма вероятност да възникне семейна вражда, когато Луната във Водолей се противопостави на Венера в Лъв във вторник. Имате големи мечти за себе си, но може да не получите одобрението на близките си, за да продължите напред. Решете кое е по-важно: тяхната благословия или вашите мечти.

Завършете лятото в социална насока по време на пълнолунието в Риби и зоната на приятелството ви в сряда. Това е чудесно време за едно последно парти преди края на лятото. Има голяма вероятност да получите неочаквани печалби, тъй като нещата, които сте си пожелали през пролетта, най-накрая се сбъдват. Насладете се на магията!

След многото вражди през това лято прахът най-накрая започва да се уталожва, когато Венера се придвижва напред във вашата домашна зона в неделя. Това е идеалното време да се погрижите за себе си и да прочистите въздуха с любимите си хора. Изградете основата за емоционално доверие, за да продължите напред.

Близнаци

Започвате седмицата с усещане за известно отдалечаване от любимите хора, когато във вторник Луната във Водолей се противопоставя на Венера в Лъв. Не забравяйте да поговорите за нещата, за да преодолеете различията и да се върнете отново на една и съща вълна.

А август завършвате с аплодисменти по време на пълнолунието в Риби и зоната на кариерата ви в сряда. Последните шест месеца не бяха лесни, но най-накрая ще бъдете почетени за целия си труд. Съществува голяма вероятност да постигнете някоя от целите си и да изпитате огромно чувство на удовлетворение. Поклон и продължавайте напред, Близнаци!

Новият месец най-накрая вдига препоръката за запушване на вашите взаимоотношения, когато Венера се придвижва напред в зоната ви на общуване в неделя. Най-после сте в състояние да говорите и да гледате на отношенията логично, без пареща драма. Това е добър момент да предприемете пътуване, за да подредите отново всичко в себе си и във взаимоотношенията си.

Рак 

Връзките ви може да започнат да стават прекалено интензивни, когато Луната във Водолей се противопостави на Венера в Лъв във вторник. Всичко се движи твърде бързо. Опитайте се да натиснете спирачките, преди огънят да е излязъл извън контрол, Рак.

Възползвайте се от второто пълнолуние за месеца, като се забавлявате по време на синята луна в Риби и зоната ви на разширение в сряда. Завършете лятото със забавно пътуване, при което можете да изследвате нови места, да видите нови неща и да направите скок на вярата. Забавлявайте се!

Завършете седмицата отговорно, когато Венера се придвижи напред във вашата зона на ценностите в неделя. Ако това лято е било тежко, това е чудесен момент да си припомните своята стойност и да укрепите самочувствието си. Това е и идеалното време за есенно пазаруване, тъй като можете да се възползвате от всички оферти. Само се уверете, че те са в рамките на бюджета ви.

Лъв

Чуждите емоции могат да ви натежат, когато Луната във Водолей се противопостави на Венера във вашия знак във вторник. Опитвате се да стартирате свои собствени проекти, но имате чувството, че сте оковани от желанията на другите. Не забравяйте да балансирате между това да бъдете верни на себе си и да бъдете внимателни.

Завършвате лятото с гореща и парлива нотка по време на пълнолунието в Риби и зоната на интимността ви в сряда. Освободете се от всички разбити летни сърца, Лъв, и прегърнете възможността за нова любов и по-дълбоки връзки, които могат да продължат. Пренесете взаимоотношенията на следващото ниво и преобразете живота си към по-добро.

Неделя носи въздишка на облекчение, когато Венера се придвижва напред във вашия знак. След дългия ретрограден сезон най-накрая можете да планирате подстригването, козметичните процедури и пазаруването, докато се подготвяте за есента. Пригответе се, защото нещата ще се развиват по вашия начин. Приемете тези добри вибрации и се наслаждавайте!

Дева

Започнете седмицата с лечебна нотка, когато във вторник Луната във Водолей се противопоставя на Венера в Лъв. Този аспект ви насърчава да започнете да се грижите за емоционалното си благополучие. Не забравяйте да създадете здрава връзка със себе си, за да можете да разберете желанията си.

Завършвате август с романтична синя луна по време на пълнолунието в Риби и зоната на партньорството ви в сряда. Време е да затвърдите лятната си романтика и дори да сключите сделка с някои важни хора, докато навлизате в есента. Почувствайте вибрациите на истинска мечта, докато се срещате с по-добрата си половинка.

Прахът най-накрая започва да се утаява, когато Венера се придвижва напред в зоната на подсъзнанието ви в неделя и можете ясно да видите какво наистина искате и от какво се нуждаете във взаимоотношенията си. Ако сте без партньор, Дева, останете такива за известно време. Ако се срещате с някого, вижте как ще се развият нещата. Не насилвайте нищо. Оставете го да дойде естествено.

Везни

Възможно е да има проблеми в рая, когато във вторник Луната във Водолей се противопоставя на Венера в Лъв. Тревата винаги изглежда по-зелена от другата страна на оградата. Не се заплитайте толкова много в това, което "мислите", че искате, че да загубите това, което вече имате, Везни.

След дълго и объркано лято може да започнете да виждате последствията от поведението си по време на пълнолунието в Риби и зоната на навиците ви в сряда. Ако сте се грижили за себе си, ще видите резултатите. Ако не сте се грижили за себе си... ще видите резултати и от това. Бъдете продуктивни и се съсредоточете върху това как можете да се подобрите.

За щастие, приятелствата ви се връщат в правия път, когато Венера тръгне напред във вашата социална зона в неделя. След цялата тази ретроградност ще можете отново да създавате връзки и да спрете да се притеснявате, че ще бъдете блокирани в социалните мрежи. Направете още едно лятно парти, докато се подготвяте за новия сезон.

Скорпион

Седмицата започва с трудни моменти, когато във вторник Луната във Водолей се противопоставя на Венера в Лъв. Този аспект може да ви създаде проблеми с доверието и да ви е трудно да разберете кой е приятел или враг. Може да ви се наложи да направите някои сложни избори, тъй като емоционалната ви стабилност е разклатена.

За щастие, август завършва с гореща и парлива нотка по време на пълнолунието в Риби и вашата зона на удоволствието в сряда. Това е чудесно време за последен мечтан романс, творческо изразяване и довършване на проекти, които сте започнали през пролетта. Забавлявайте се!

След това започнете септември с бавно изграждане на репутацията си, когато Венера се придвижи напред в зоната на кариерата ви в неделя. Това е чудесно време за потушаване на пожари и възстановяване на публичния ви имидж. Докато разбирате какво наистина искате, потърсете хора, които могат да ви помогнат да го постигнете. Играйте играта, Скорпион.

Стрелец

Сърцето и умът ви се борят за надмощие, когато Луната във Водолей се противопоставя на Венера в Лъв във вторник. Искате да разглеждате емоциите и взаимоотношенията от логична гледна точка. Понякога обаче трябва да се разбъркате малко, за да се развият големите чувства.

След забързаното лято е време да проверите домашния си живот по време на пълнолунието в Риби и семейната ви зона в сряда. Това е чудесно време да погледнете семената, които сте засадили през пролетта, и да видите докъде сте стигнали. Какви корени сте пуснали през това време, Стрелци?

След като цяло лято бяхте приземени по един или друг начин, най-накрая сте готови за излитане, когато Венера се придвижи напред в зоната на разширяването в неделя. Макар и да е краят на лятото, това все още е прекрасно време за приключения, нови открития и дори влюбване.

Козирог

Не сте в настроение "споделянето е грижа", когато Луната във Водолей се противопоставя на Венера в Лъв във вторник. Склонни сте да вземете това, което искате, но бъдете внимателни. Това може да навреди на отношенията ви с другите. Опитайте се да бъдете отборен играч, Козирог.

Последното пълнолуние за лятото е в сряда, когато синята луна е в Риби и във вашата зона на общуване. Ако имате нещо, което трябва да кажете или да направите, по-добре се заемете с това сега! Това е чудесен ден да свършите нещо по задачите си, да пиете кафе с приятели и да прочетете книгата, която се опитвате да довършите през цялото лято.

За щастие, животът ви се връща в правия път, когато в неделя Венера преминава в директна посока във вашата зона на трансформация. След като прекарахте лятото в пепелта, вие сте готови да възкръснете като феникс през този период. Това е идеалното време да възстановите интимността във взаимоотношенията си и да продължите напред.

Водолей

Връзката ви може да остане на заден план в полза на собствените ви емоционални нужди, когато Луната във вашия знак се противопостави на Венера в Лъв във вторник. Това не е добър ден за правене на планове, защото ще бъдете по-скоро в чувствата си и е по-малко вероятно да искате да се занимавате с някого. Ден за грижа за себе си!

Изследвайте дълбините на зоната си на комфорт, когато в сряда пълнолунието е в Риби и зоната на ценностите ви. Повече от готови сте да прегърнете бъдещето си със светнали очи. Това е идеалното време да си припомните ценностите си и това, което е важно за вас, със здравословна привързаност. Не се вкопчвайте в нищо, Водолей.

За щастие, всичките ви взаимоотношения започват да се връщат в правия път, когато Венера се придвижва напред в зоната ви на партньорство в неделя. След едно объркано лято сте готови да започнете нови връзки или да възстановите настоящите си. Не забравяйте да правите любов, а не война.

Риби

Започвате седмицата с прекалено вглъбяване в чувствата си, когато Луната във Водолей се противопоставя на Венера в Лъв във вторник. Не се страхувайте да седнете с емоциите си и да ги разберете, преди да ги изразите. Влизането в горещините може да не е продуктивно за достигане до същността на проблемите ви.

И завършете август, като истински почувствате себе си по време на пълнолунието във вашия знак в сряда. Това лято беше интензивно, затова не забравяйте да погледнете назад към всичките си постижения, за да видите колко далеч сте стигнали. Приемете себе си изцяло, Риби, с цялата си обърканост.

След това взаимоотношенията най-накрая отново ще се почувстват положителни, когато Венера се придвижи напред в зоната на продуктивността ви в неделя. С наближаването на есента това е чудесно време да работите върху здравето си във всичките му форми и дори да започнете да подобрявате взаимоотношенията си, особено тези с колегите.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм