Берое направи огромна стъпка в маркетингово отношение, след като подписа договор с компанията за екипировка Dryworld, лице на която е легендата на Бразилия и световния футбол Роналдиньо.

Това разкри собственикът на старозагорци Ернан Банато, цитиран от dsport, като добави, че така Берое ще стане първият клуб в света, който ще бъде представян по този начин от такава голяма звезда и Роналдиньо ще стане символичен кръстник на отбора.

В Литва останаха разочаровани от вида, в който националите ни оставиха съблекалнята

„Днес подписахме договор с чуждестранна фирма, която ще облича отбора. Тя носи името Dryworld. Това е голяма стъпка за нас, тъй като ще имаме една голяма звезда, която ще бъде кръстник на Берое. Ще бъдем първият клуб в света, който ще бъде представян от голяма звезда. Това ще бъде легендата Роналдиньо Гаучо, който ще стане символичен кръстник на тази нова стъпка в Берое. Надявам се с тази стъпка да направим спонсорите и феновете по-щастливи“, каза Банато на пресконференция.

„Планираме доста неща, правим всичко възможно да доведем Роналдиньо в Стара Загора. Имаме идея за организиране на мач на звездите или мач на легендите с участието на Роналдиньо и други звезди, но този мач ще бъде в София заради капацитета на Националния стадион“, обяви плановете си за сътрудничество с носителя на „Златната топка“ за 2005 г.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм