Кралските фенове, които искат да притежават малко късче от британската монархия, вече не само могат да го купят, но и да го карат, пише Darik Buisness Review.

Трето поколение 2004 L322 Range Rover, използван някога от кралица Елизабет II, ще бъде предложен на търг през ноември чрез Iconic Auctioneers  на цена между $61 000 и $73 000.

Далеч по-евтино, отколкото бихте платили за некралска версия на тази кола, автомобилът на кралицата е в изключително добро състояние и все още с оригиналната външна боя Epsom Green и интериор Sand Hide.

Според аукционната къща, колата се предлага и с модифицирана предна решетка със скрити светлини, както и с допълнителна тапицерия на предните и задните седалки.

Автомобилът е със специфики, създадени само за колите на кралицата, включително двойни бутони на задните стъкла и дръжки за „подпомагане при влизане и излизане“, така че тя да може да го прави елегантно.

Собствеността на автомобила, е удостоверена с помощта на видеозапис, на който се вижда регистрационната му табела. Предложеният на търг автомобил е изминал под 177 хил. км и е редовно обслужван.

„В отлично състояние и с потвърдена кралска собственост, това е един Range Rover, който се откроява“, посочват от аукционната къща.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм