“Здравейте, от една гора в центъра на София” - с тези думи бившият премиер Николай Денков се обърна към избирателите чрез онлайн изявление във Facebook профила на “Продължаваме промяната”.

"ПП ще бъде гарант за демокрацията в България, ще продължим да се борим за тези наши приоритети, които са важни за хората - увеличаване на доходите, повече грижа за образованието и здравеопазването. Това са приоритетите, от които няма да се откажем и борим, независимо от позицията ни", допълни още той. 

"За всички свободни хора, които вярват, че пътят на българия е към Европа - ПП ще бъдем проевропейска и антикорупционна опозиция на управлението на ГЕРБ и ДПС. Ще направим всичко възможно за реформи и нормални институции", допълни Кирил Петков, съпредседател на "Продължаваме промяната". 

 "Част от разочарованието беше, че не комуникирахме добре с вас. Ето сега казваме - каквото и правителство да предложи Борисов, ние ще бъдем ясна и конструктивна опозиция", подчерта Петков.

Към момента от партията отказват медийни изяви и след изборите не са давали пресконференция с възможност за въпроси от страна на журналистите.

Вижте повече в прикачето видео: