Певица, дизайнер, бизнес-дама, съпруга, майка на 4 деца. Това е Виктория Бекъм днес. На 17 април тя навършва 50 години. Половин век, в който постиженията ѝ трудно могат да бъдат изброени. Опит за това направи съпругът ѝ – бившият капитан на националния отбор по футбол на Англия Дейвид Бекъм. В Инстаграм той публикува емоционално видео, в което проследяваме пътя на Пош Спайс от дете. В текст под публикацията, Дейвид пише:

“На твоя рожден ден трябва да погледнеш назад и да се гордееш с това, което си постигнала и направила, това което си построила. Пош Спайс, бизнес-дама, съпруга на капитан на националния отбор, но най-големият ти успех са твоите деца – обичаш ги, възпитаваш ги, отглеждаш ги“.

В коментарите Виктория пише: „Обичам ви толкова много!“ и от своя страна също споделя снимки от звездното си минало си. Госпожа Бекъм е сред най-атрактивните звезди в шоубизнеса. Най-успешна от бившите Spice Girls, с модна империя зад гърба си, собствен бранд за козметика и свой аромат. Личният ѝ живот винаги е предизвиквал уважение, заради сплотеността и семейната идилия, която струи от снимките на семейство Бекъм в социалните мрежи. Тепърва предстои светът да види какво още му е подготвила амбициозната и целеустремена Виктория. Една жена на 50.