Зелените политики - у нас и по света, ще коментират експерти по време на третото събитие на Darik Business Review, което медията организира в рамките на поредицата Darik Business Radar. 

ESG - Investing in our future ще се проведе за втора поредна година, събирайки на дискусионната маса представители на бизнеса, властта и одитиращите организации. 

Специалистите по зелени политики и инвестиции ще се фокусират върху темите: 

  • Къде се намира България по своя път към изграждането на устойчива икономика и какви са приоритетите и предизвикателствата пред българския бизнес?
  • Как компаниите и институциите могат да си сътрудничат за постигането на общите цели и какви изисквания поставя бъдещето към корпоративните мениджъри?
  • Каква възвръщаемост ще осигурят инвестициите в ESG през следващите години?
  • Готови ли са компаниите за отчитане на емисиите от обхват 3?
  • Защо хората са един от най-важните компоненти на устойчивия бизнес?

Събитието ще открие изпълнителният директор на Дарик радио Христо Христов. Разговорите ще води финансовият журналист на Darik Business Review Иван Нончев.

ESG - Investing in our future ще се състои на 17 април в Planet Schwarz Tech Theater. Входът е свободен и не се изисква регистрация.

Конференцията се осъществява с подкрепата на Филип Морис България, Летище София, Девин, Булстрад, AstraZeneca и denkstatt.