Полицаи са носили и товарили мебели на Любена Павлова, бившата съпруга на Петър Петров – Еврото, на паркинга на голямa верига за мебели, съобщиха от bTV, позовавайки се на снимки от Facebook страницата Squatting Slavs In Tracksuits.

С постановление на Софийски районна прокуратура до директора на СДВР е възложена денонощна лична физическа охрана от органи на СДВР на Любена Павлова, бившата съпруга на Петьо Петров - Еврото, посочват от МВР за bTV.

„От Осемте джуджета до и.д. главен прокурор“: Кой е Борислав Сарафов

На 18 юни Любена Павлова е отишла на пазар в голям мебелен магазин. След това тя срещнала трудности при натоварването на мебелите в автомобила си.

Първоначално служителите на МВР отказват да качат мебелите, но тъй като дълго време никой не се отзовал да помогне на жената, а подземният гараж е определен като високорисково място, с цел лична безопасност и безопасността на охраняваното лице, служителят предприел действия да натовари покупките единствено с цел по-бързото им оттегляне, се допълва в позицията на МВР.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм