Бившият следовател Петър Петров, по прякор Еврото, е обявен за издирване. Това потвърдиха официално от МВР, предаде NOVA.

Припомняме, че късно в понеделник в столичен ресторант се проведе спецоперация. Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев потвърди пред журналисти в парламента, че акцията на прокуратурата в столичен ресторант в квартал "Драгалевци" е свързана с убития преди дни в ЮАР Красимир Каменов-Къро.

Демерджиев: Има ясни данни за конфликт между Къро и Размиг Чакърян

Силовият министър потвърди и неофициалната до момента информация, че действията са били насочени срещу бившия шеф на столичното следствие Петьо Петров, известен с прякора си Еврото, и бизнесмена Размиг Чакърян-Ами.

Демерджиев заяви, че има ясни данни за конфликт между покойния Красимир Каменов и Размиг Чакърян-Ами, но трябва да се изяснят редица обстоятелства преди да се правят изводи. Демерджиев коментира и разследването по отношение на убийството на Къро.

Пепи Еврото е замесен в редица въпроси със съдебната система и се споменава в разследването за "Осемте джуджета".

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм