В петък сутрин огромна част от феновете на комиксите и киното получиха така очаквания тийзър към нещо, което очакват да гледат това лято. Марвъл официално представи пълен първи трейлър на “Пазителите на галактиката 3”. Още по-интерресно е че това ще е и дебютният комиксов филм на българската актриса с номинация за Оскар, Мария Бакалова.

Комиксови приключения във филмовата мултивселена на Марвъл

“Пазителите на галактиката 3”

Мария Бакалова с ключова роля във филм на Marvel

Приключението на супергероите ще завърши техните галактически истории, започнати от първата им филмова поява през 2014 година. Има вероятност това да бъде последният цялостен филм за тези герои, като те няма да престанат да бъдат показвани, а по-скоро ще заемат роли в ансамбъл филмите на други Марвъл продукции. Този лайтмотив е засегнат дори и в репликите на персонажите в официалния трейлър.

Как силата на творчеството и таланта бяха оценени на филмовия фестивал в Кан

Режисьорът Джейм Гън е имал идеята за трилогията още когато е създавал сценария за първия филм, но дори и той не е бил сигурен дали филмовата индустрия ще успее да му предостави възможността да го реализира, базирано на тенденциите в Холивуд.

Сега вече няма нужда от притеснения и съмнения, това са думите, които той споделя, относно своя филмов проект - мечта: „В крайна сметка любовта ми към Рокет, Груут, Гамора, Старлорд, Йонду, Мантис, Дракс и Небула – и някои от другите предстоящи герои – е по-дълбока, отколкото вие, можете да си представите, и чувствам, че те имат още приключения, които да продължат, и неща, които да научат за себе си и за прекрасната и понякога ужасяваща вселена, която всички обитаваме."

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Darik.bg на живо:

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм