Ар енд би певицата Каси публикува първото си изявление след появата на видеоклип, в който се вижда как бившият й приятел - рапърът Шон „Диди“ Комбс я напада.

Звездата, чието пълно име е Касандра Вентура, заяви, че домашното насилие я е „съсипало до човек, който никога не е мислила, че ще стане“.

Първи коментар на Каси след видеото с нападението от Пи Диди

Видеозаписът с нападението през 2016 г. беше публикуван миналата седмица от CNN. Каси твърди, че бившият ѝ приятел и продуцент я е нападнал в съдебен процес миналата година.

През уикенда Пи Диди се извини, като коментира случая във видео в Инстаграм: „Бях отвратен, когато го направих. Отвратен съм и сега.“

В изявлението си, което беше публикувано в Инстаграм, Каси благодари на приятелите си, семейството и обществеността за подкрепата.

През ноември миналата година Каси дава старт на съдебно дело срещу Комбс, в което го обвинява в изнасилване и сексуален трафик, за неразкрита сума. Адвокатът на Пи Диди заяви, че уреждането на спора „по никакъв начин не е признание за извършено нарушение“.

В извинението си г-н Комбс заяви: „Отидох и потърсих професионална помощ. Започнах да ходя на терапия, да ходя на рехабилитация. Трябваше да помоля Бог за неговата милост и благодат. Много съжалявам.

Първи коментар на Каси след видеото с нападението от Пи Диди

Адвокатите на Каси заявиха пред американския партньор на Би Би Си CBS News, че изявлението на Диди е „повече за самия него, отколкото за многото хора, които е наранил“.

Миналия месец федералните власти нахлуха в домовете на рапъра в Лос Анджелис и Маями, Флорида, в рамките на федерално разследване за трафик на хора.