Лони Уилисън, бивша актриса и фитнес модел, известна с ролята си в популярния телевизионен сериал Expose, наскоро влезе в заглавията на вестниците заради положението, в което живее на улицата в Лос Анджелис. Тя открито обсъжда проблемите си, включително влиянието на миналия ѝ брак с актьора Джереми Джаксън.

Лони Уилисън получи признание за ролята си на Кира Майкълс в хитовия телевизионен сериал Expose. Животът ѝ обаче претърпява бурен обрат, когато бракът ѝ с актьора от "Спасители на плажа" Джереми Джаксън приключва през 2014 г. след обвинения в домашно насилие. Съобщава се, че след раздялата им Уилисън е срещнала значителни трудности с пристрастяването и проблемите с психичното здраве, което е довело до сегашното ѝ състояние на бездомник. Що се отнася до причините за бездомността ѝ, Уилисън посочва като важен фактор миналия си брак с Джаксън.

По време на интервюто Уилисън откровено говори за преживяванията и емоциите си, свързани с настоящите обстоятелства. Когато я питат за търсенето на помощ, тя изразява чувство на безнадеждност, заявявайки, че никой не може да ѝ предложи нищо.


Джеръми Джаксън и Лони Уилисън пристигат за официалното парти след концерта в Chateau Nightclub & Gardens на 3 юли 2011 г. в Лас Вегас, Невада. Снимка: Getty Images.

В интервюто 39-годишната Уилисън, която през годините е била забелязвана да рови из калифорнийски сметища, е попитана къде се е объркал животът ѝ.

„Бившият ми съпруг. Омъжих се. Поне се разведох“, отговаря тя. „Той подготви всичко, за да ми направи това.“


Лони Уилисън, 20 март 2023 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Снимка: Getty Images.

Двойката се раздели бурно през 2014 г. след по-малко от две години брак. Уилисън твърди, че Джаксън се е опитал да я удуши в пиянска свада.

След като преди това е работила като модел за списания като Glam Fit, Flavour и Iron Man, Уилисън се оттегля от мрежата за почти четири години - до 2018 г. Вместо с перфектното си бронзово тяло и дълга руса коса, Уилисън се появи отново в омачкани, мръсни дрехи, с къса коса и без горни зъби.

В интервюто Уилисън заяви, че "изпитва голяма болка", тъй като стомахът я боли "наистина много". Тя твърди, че "не може да живее на затворено никъде", защото някой я "удрял с ток" всеки ден в продължение на близо година, като настоява, че сега не може да бъде изложена на електричество. 

„Мисля, че тъй като възприемам електричеството, възприемам и други неща, като определени химикали или батерии, или предпазители, като проводници, различни видове метали. Така че мисля, че тялото ми дори филтрира този вид неща“, обяснява тя.

Въпреки че признава някои положителни аспекти на положението си, като например засилената връзка с природата и нетрадиционното общуване с хората в Лос Анджелис, Уилисън признава също, че се бори с духовни предизвикателства и невидими трудности.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм