Снощи Дженифър Лопес и съпругът ѝ Бен Афлек се появиха на червения килим по време на феерията "Жените в Холивуд" на Elle. Лопес беше тази, която прибира един от трофеите на вечерта, разказвайки за Бен, като сподели пред Extra, че му се доверява винаги да дава мнението си за работата ѝ и че въпреки заглавията в таблоидите, връзката между двамата е силна и истинска.

Коментарите на Лопес идват в навечерието на излизането през февруари на новия ѝ албум "This Is Me... Now" и придружаващия го филм. Феновете си спомнят, че третият студиен албум на Лопес, "This Is Me... Then", включваше песен, наречена "Скъпи Бен". Тя беше издадена през 2002 г., когато Лопес и Афлек се срещаха и бяха сгодени, преди да възобновят връзката си и в крайна сметка да се съберат в свещен съюз.

"Ние сме истински партньори, не само в съвместната работа, но и в живота, като родители, като любовници, като двойка... Обсъждаме всичко един с друг. Искам мнението му за всичко, защото му имам доверие. Знам, че той има най-добри намерения, няма никакви задни мисли, освен да ме види да блестя толкова ярко, колкото мога да блестя, и това е, което и аз имам за него, така че определено винаги искам неговото мнение", каза Джей.

На въпроса колко интимен и личен ще бъде новият албум, Лопес отвръща: "Не мисля, че някой знае нещо за истинския ми личен живот." Това е изненадващо изявление от човек, чийто романтичен живот се е развивал в светлината на прожекторите. Тя добави, че "This Is Me... Now" ще навлезе дълбоко в сърцето ѝ, като заяви, че това е "най-личният" материал, който е издавала до момента. 

"Дори повече от това, той е най-откровеният ми проект в известен смисъл", добави тя.

"Бях в студиото всеки ден и работих здраво. Това беше един много, много специален проект и когато той беше готов, знаех, че искам да направя нещо различно с него - и го направихме", казва тя, като добавя, че визуалният компонент на албума също ще даде на феновете съвсем нов начин за възприемане на музиката.

"Направихме филм и той е много по-различен от всичко, което съм правила през живота си, най-личният проект, който някога съм правила."

Макар Лопес да не сподели подробности за това какво ще бъде включено в предстоящото издание, тя каза, че чакането си е заслужавало.

"Това е истински филм... това е истинско пътуване, това е истинска история", каза тя. "Ще видите... Наричам го "музикално преживяване", защото има толкова много неща, които да се преживеят по различни начини. Красиво е."

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм