Жена в Бразилия наскоро приветства допълнителен специален пакет радост: 7,328 кг бебе момче, пише "People".

Когато по-рано този месец дошло време да роди сина си, и шесто свое дете, Клейдиан Сантос дос Сантос каза, че "не е очаквала тази изненада".

Парис Хилтън стана майка

Мислех, че ще бъде около четири килограма, но той стигна до седем“, каза 27-годишната майка пред португалоезичния вестник El Globo.

Снимка: Hospital Padre Colombo

Бебето Ангерсън е родено чрез Цезарово сечение на 18 януари в болница Padre Colombo в Паринтинс, с тегло 7,328 килограма, според вестника.

Разменените бебета вече са при биологичните си родители

Американската асоциация по бременност излезе с изявление, че по-голямата част от доносените бебета се раждат с тегло между 2,700 и 4, 000 кг. По-голямото тегло при раждане може да доведе до повишени рискове за здравето на новороденото и може да затрудни раждането.

Снимка: Hospital Padre Colombo

Новороденото, наричано сладко „bebe gigante“ в публикации в социалните медии от болницата, се смята за най-голямото бебе, раждано в щата, съобщава вестникът, цитирайки Държавния департамент по здравеопазване.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм