Известният със своите подкасти комедиант Джо Роугън отвори вратите на собствен комедиен клуб, където заедно с Дейв Шапел, Поли Шор и други знаменитости от стендъп комедията, ще се противопоставят на цензурата в развлекателния бизнес и канселиращата култура.

Хуморът ни държи вменяеми, но държим ли ниe на хумор?

Кадър - The Joe Rogan Experience, Youtube

Изданието Hollywood Reporter направи посещение в първия ден от функционирането на комедийния клуб. Стилът на заведението е описан като “летящите чинии на извънземните са катастрофирали в арт деко”. “Корабът майка на комедията” има две зали с тематични комедианти, поканени от Роугън. Още на самата врата има табела, че посетителите недоброжелатели ще бъдат изхвърлени от обекта, ако се държат грубо и прекъсват човека на сцената.

8 дни фантастична комедия и сатира в Габровския театър

По-късно, по време на въпросите от публиката, Роугън беше попитан как се чувства след откриването на своя клуб. "Не изглежда реално. Знам, че е реално, но не изглежда така... Днес бях много нервен." На въпроса за следващата му важна стъпка, Роугън отговори: "Мисля, че просто обичам рисковете. Като Да купим сграда на улица, изпълнена с наркомани. Искам някой да ми каже "не". Но всички казват "Добре, давай."

Вицовете на доктор Ненков

Той също отбеляза, че мечтаният му гост в подкаста би бил Хънтър Байдън. "Мога да го изведа от това тежко положение," каза Роугън. "Ако баща ми имаше Алцхаймер и аз употребявах кокаин, бих направил точно същото, което направи той. Наистина искам да ми гостува в подкаста."

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм