Албум, който е толкова рядък и ценен, че само малцина са го слушали, ще бъде изложен в австралийска галерия, за да може публиката да се запознае с изключително ексклузивните песни.

Поместен в богато украсена сребърна кутия, албумът „Once Upon a Time in Shaolin“, записван тайно от Wu-Tang Clan в продължение на шест години, е замислен като произведение на изкуството. Съществува само един екземпляр на CD. Записът на пионерите в хип-хопа е най-скъпият, продаван някога. В момента той е в Музея на старото и новото изкуство в Тасмания. 

В продължение на 10 дни през юни там ще се провеждат ексклузивни партита за слушане, на които публиката ще може да чуе подбрана 30-минутна извадка от албума. Проектът е част от изложбата Namedropping, която разглежда статута, известността и „човешкото преследване“.

Албумът "Once Upon a Time in Shaolin" е издаден през 2013 г. Групата внимателно следеше да няма изтичане на записите. Парчетата от 128-минутния диск можеше да бъдат чути само в музеи и галерии, където ги представяха музикантите от Wu-Tang Clan. 

Оформлението на диска също е единствено по рода си произведение на изкуството. Албумът е в кутия от никел и сребро, изработена от британско-мароканския майстор Яхей.