От решение на Общинската избирателна комисия в Дряново става ясно, че коалиция „За родно Дряново“ е регистрирала листа с 13 кандидати за общински съветници, на която водач е Тодор Георгиев, известен още като DJ Teddy Georgo.

„Това бе много важен ден за развитието на Дряново през следващите 4-ри години. Заедно с д-р Иван Събев, преподавател в Техническия Университет в Габрово, общински съветник в мандат 2019-2023 година и председател на комисията “ФИПКОП” при ОбС-Дряново, регистрирахме и вписахме в ОИК - Дряново листата на кандидатите за общински съветници за мандат 2023-2027 на Местната коалиция “За Родно Дряново”, обяви Тодор Георгиев, председател на коалицията и досегашен председател на местния парламент.

Той обяви, че коалицията се представлява от КОАЛИЦИЯ „ЛЕВИЦАТА!“, ПП „ОБЕДИНЕН БЛОК НА ТРУДА - БЪЛГАРСКИ ЛЕЙБЪРИСТИ”, ПП „БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ”, КП „БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ” и ПП „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ”.

„Каузата “За Родно Дряново” е подкрепена от изключително чисти, честни, отговорни, интелигентни, начетени, успели, най-вече Човеци, доказали се в своята професия, винаги загрижени за дряновци, трудолюбиви хора, личности с висок морал. Нашата листа е съчетание между мъдростта и житейския опит, между силната енергията, ентусиазма и идеите на младите хора“, каза още Тодор Георгиев.

Пълният състав на листата:

Тодор Георгиев
Д-р Иван Събев
Ивайло Лисичков
Д-р Снежана Досева
Румяна Петричева
Йорданка Иванова
Нели Алексиева
Йоан Асенов
Венета Драгостинова
Михаела Маринчева
Цветомил Стефанов
Борислав Павлов
Д-р Владимир Ванев

„Ние от Гражданско движение „За Родно Дряново“ ще водим позитивна кампания и пожелаваме успех в местните избори на всички листи, кандидати за общински съветници и кандидати за кметове в Община Дряново!
Нека доброто победи и Господ да помага и пази Дряново“, заяви още водачът на листата Тодор Георгиев /DJ Teddy Georgo/.