Наистина ми се къса сърцето, когато видя съобщение за проект, показващ славянската култура и славянски герои, а са кастнати британски актьори, след като съм чула, че за съжаление лицето ми е твърде съвременно или че славянският акцент на моя приятелка не звучи така, както те са си представяли, че звучи в главите им "руският акцент. Това написа на стори българската звезда Мария Бакалова в своя Инстаграм профил.

Мария Бакалова ще играе главна роля в британско-италианска романтична комедия

От поста не става ясно за кой филм става въпрос, но темата за продължаващата тенденция в Холивуд за налагане на политиката на идентичността, която изисква различните националности да се представят от актьори от съответните националности или региони, отново се появява на дневен ред.

Мария Бакалова с ключова роля във филм на Marvel

Българската актриса Мария Бакалова направи пробива си в световното кино, след като британският актьор и комик Саша Барън Коен я покани да изиграе дъщеря му в "Борат 2". За изпълнението си Бакалова получи добри отзиви и редица награди, както и номинация за "Оскар".

Наскоро стана известно, че тя ще стане част от филмовата супергеройска вселена „Марвел“.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм