Глух фен, с когото Марго Роби разговаря на жестомимичен език на скорошна филмова премиера, разказа какво наистина се е случило по време на разговора им, пише DailyMail. Видео от срещата им на червения килим стана вайръл в социалните медии.

Кадрите показват как двойката общува на жестомимичен език на премиерата на филма й Амстердам в Лондон през септември миналата година.

Разказвайки за за техния триминутен разговор, Томас призна, че е сбъдната мечта да се срещне с актрисата Барби и я описа като много „земна“. „Когато бях на премиерата за Амстердам, изобщо не бях нервен да се срещна с нея“, каза той.

„Помислих си - уау, тя няма време да разговаря с много хора, но поговорихме около три минути. Тя наистина е земна".

Томас, който искал да стане актьор, когато бил дете, похвали Марго и каза, че се надява тя да си спомни срещата им.

Той също така призна, че е бил напълно шокиран, когато видеоклипът с техния разговор на жестомимичен език станал вайръл, натрупвайки зашеметяващите 29,6 милиона гледания онлайн.

Томас продължи да разкрива, че голямата му „мечта“ ще бъде да излезе на сцената и да връчи на Марго Оскар за най-добра актриса, докато споделя надеждите си, че тя ще спечели наградата.

„Ако тя получи Оскар за най-добра актриса, бих излязъл на сцената, за да й дам наградата, това е моята мечта“, добави той.

На видеото се вижда, че Марго отделя време да спре и да говори на жестомимичен език с Томас, докато раздава автографи на премиерата миналата година.

След триминутния им разговор, Марго също позира за селфи с Томас, преди да продължи по червения килим, за да говори с още фенове.

Видеото се появява отново в социалните медии, след като горещо очакваният филм на Марго Барби най-накрая беше пуснат миналата седмица.

Австралийската звезда играе главната роля заедно с Райън Гослинг като Кен във филм, режисиран от Грета Геруиг. Докато Марго и Райън поеха главните роли на куклите, цял куп други огромни звезди се присъединиха към актьорския състав, за да играят различни повторения на емблематичните кукли Mattel.

По време на премиерния уикенд на Барби, филмът събра внушителните 360 милиона долара, тъй като се оказа огромен хит сред феновете.

барби надхвърли първоначалната си оценка от 155 милиона долара, като общите му вътрешни приходи се повишиха до 162 милиона долара след пускането му на 21 юли.

Продажбите на билети за него отбелязаха най-големия дебютен уикенд за годината, надминавайки The Super Mario Bros. Movie, който събра 146 милиона долара.

Инсайдери от индустрията на Deadline прогнозират, че Барби може да премине границата от милиарди долари в световен мащаб – като филмът с Марго Роби в главната роля се очаква да спечели поне 800 милиона долара по време на излъчването си по кината.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм