Херцогът на Съсекс се появи във видео, облечен като Спайдърмен, за благотворителна организация за деца на опечалени военни, пише Би Би Си. Той вдигна маската си, за да разкрие истинската си самоличност, в края на специално записано коледно съобщение за младежи в Scotty's Little Soldiers.

Първа Коледа без Елизабет II: Как празникът ще бъде отбелязан от кралското семейство?

Благотворителната организация е базирана в Кингс Лин, Норфолк. Тя подкрепя опечалените деца и младежи от британските сили.

„Коледа е време, когато любимите ни хора ни липсват наистина, наистина много и това е окей. Но в същото време е възможно да се чувстваме виновни, че се забавляваме без нашите родители“, казва в специалното видео принц Хари.

За благотворителност: Жена пилот създаде най-големия портрет на кралицата в света

„Но аз съм тук, за да ви уверя, че родителите ни винаги искат да се забавляваме, нали? Така че не се чувствайте виновни. Имате право да си прекарате хубаво, особено с тази общност на Scotty's Little Soldiers. „Излезте, прекарайте си добре и Весела Коледа“, казва херцогът на Съсекс, преди да свали маската си.

Видео съобщението бе пуснато на членовете на Scotty's Little Soldiers на годишното им коледно парти, където темата беше герои и злодеи.

В сайта на кралското семейство: Снимките на принц Хари и Меган вече са най-отдолу

През 2019 г. принц Хари се облече като Дядо Коледа, за да достави видео съобщение до децата на благотворителната организация, която беше създадена от Ники Скот през 2010 г. след смъртта на нейния съпруг, ефрейтор Лий Скот, в Афганистан година по-рано.

Благотворителната организация бе избрана да се възползва от дарения, отбелязващи сватбата на Хари и Меган през 2018 г. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм