В петък вечер известният левскар Евгени Кръстев събра в изискан столичен ресторант на вечеря най-великата ни естрадна певица Лили Иванова и семейство Сиракови – мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и неговата съпруга Илиана Раева, която е президент на Българската федерация по художествена гимнастика, съобщават от спортния сайт dsport.bg

Dsport научи, че темата на разговора е била любимия и на тримата футболен клуб Левски. Най-големият глас на българската естрада направи жест като се включи в кампанията за превод на средства към сметката за НАП за спасяването на клуба.

Лили Иванова с голям концерт за откриването на пилон „Рожен“

Наско Сираков и Илиана Раева благодариха на примата на българската естрада и я запознаха със ситуацията в клуба и какви действия се предприемат по темата.

Тримата бяха изненадани от президентът на баскетболния Левски Константин Папазов, който в тази вечер спечели Купата на България по баскетбол, в драматичен финал срещу ЦСКА в „Арена София“.

Тити направи огромен жест и подари 14-килограмовата Купа на Лили Иванова, която благодари и малко по-късно се обърна с поздрав към баскетболния клуб, който завоюва високото отличие.

''Сини'' и ''червени'' заедно на важна сбирка в Будапеща, Кашай пътува с група левскари

Вечерята премина в приятелско и добро настроение, в каквото бяха и петимата левскари на масата.

С позволението на Лили Иванова, dsport.bg  се сдоби със снимка от личния ѝ архив от тази паметна петъчна вечер, за което искрено ѝ благодарим.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм