Българският национален интерес е България да бъде свободна и просперираща. Да направим така, че с днешното решение НС да бъде един добър пример. Иначе националното предателство няма да бъде последно. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, предаде БГНЕС.

Сверена Македония влезе в дневния ред на Народното събрание

Декларацията на Костадин Костадинов, която беше наситена с много исторически факти и препратки към Балканските войни, беше насочена срещу гласуването в подкрепа на отпадане на ветото за започване на преговори на РС Македония с ЕС. Това е първа точка в дневния ред.

Костадинов призова сегашното НС да не приема решения, които да погребат мечтата за българския национален идеал. „Не само „Възраждане“, но всеки един нормален българин няма да приеме национално предателство“, подчерта той.

Костадинов за Гунчева: Една вече бивша депутатка снощи е изживяла катарзис

Лидерът на „Възраждане заяви, че в момента се намираме в ситуация, в която трябва да се обърнем назад и да видим кога сме постигали успехи. „Постигали сме успехи, когато сме били единни. Неуспехите са идвали, когато сме се подавали на чужд натиск“, каза той. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм