Блестящ коледен концерт с богата програма, съдържаща най-прочувствените коледни песни представят солистите на Държавна опера-Русе в компанията на най-новия си приятел – „певицата на нежността и очарованието“ – Михаела Филева. В калейдоскоп от любими и познати мелодии, които сме привикнали да чуваме в дните на Рождество, пъстроцветието на празничното настроение завладява и покорява всички без остатък – артистите на сцената, оркестрантите, публиката.

„Коледа Екстраваганца“ се ангажира да събере в концертната зала хора от различни поколения – родители и деца, да спомогне те да осъществят непосредствен контакт на емоционално и културно ниво в помощ на взаимното разбирателство и приемствеността, давайки нова виталност и естетическа извисеност на културния и по-специално – на концертния живот в Русе. 

“Срещите ми с русенската публика винаги са били много вдъхновяващи! Нямам търпение за 22 декември, когато отново гостувам във вашия град за един невероятен Коледен концерт с участието на солистите и оркестъра на Държавна Опера Русе, под диригентската палка на маестро Владимир Бошнаков! Ще изпълним любимите ни мелодии, вдъхновени от празника, както и моята музика. Очакваме ви с нетърпение, за да споделим Коледния дух заедно!”, каза по Дарик талантливата любимка на публиката Михаела Филева.

Концерът е на 22 декември от 19 часа в Доходното здание. 

Цялото интервю с Михаела Филева чуйте в прикачения файл: