Вдъхновението ми да правя музика идва от това, което е в главата ми - мисли, разговорите с хора, върху промените, които се случват в мен, от болките. Вдъхновението е навсякъде. Това разказа пред Дарик певицата и актриса Кристина Топалова - КЕYA.  

За нея музиката е лек и когато има нужда от помощ, прибягва към нея. "Много дълго време бях в състояние на ступор и не можех да изпитвам никакви емоции. Не можех да плача, да се смея. Бях все едно сянка на себе си. В един момент започнах да ходя на терапия, да чета, гледам филми, които ме карат да изпитвам емоции. Преработих болката в голяма степен. В един момент на това пътуване се появи тази песен, като средство за преодоляване",  сподели тя. 

КЕYA сама пише текстовете и музиката на песните си."Това, което искам да стига до хората е, че от всеки тежък момент има изход. За всеки проблем има решение. Дори и в някои ситуации да не виждаме тази светлина, посланието е да изчакаме, да потърсим помощ. Просто да не се впуснем в бездната, защото от там няма как да излезеш", обясни младата изпълнителка. 

Кристина Топалова също представи друг неин проект- авторски музикален стендъп на име "9 живота".

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм